<track id="qbyha"><div id="qbyha"><sub id="qbyha"></sub></div></track>
    <b id="qbyha"><form id="qbyha"><label id="qbyha"></label></form></b>

      <tt id="qbyha"></tt><tt id="qbyha"><noscript id="qbyha"></noscript></tt><cite id="qbyha"><noscript id="qbyha"></noscript></cite><font id="qbyha"><noscript id="qbyha"><samp id="qbyha"></samp></noscript></font>

      <b id="qbyha"></b>

    1. <cite id="qbyha"></cite>
        歡迎訪問福建成考網 ! 本網站為民間交流網站,主要為福建成人高考考生提供成考資訊服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以福建省教育考試院www.eeafj.cn為準。
      • 咨詢電話:0591-87666380
      城市:
      成考系統:

      在線咨詢

      繳費查詢

      成考題庫

      考生交流

      輔導報名

      所在位置:福建成考網 > 福建成考試題題庫 > 高起專 > 福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案4

      福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案4

      2020-03-05 10:35:34   來源:福建成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
      作者:尹老師
      福建成考網整理成人高考模擬試題,以下是“2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案4”相關內容!福建成人高考《英語》科目作為高起專考生比較重要的得分科目,建議廣大考生一定要認真復習備考,以便順利應試。

      2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案4

      1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

      A. just has got married

      B. has just married

      C. was just married

      D. has just got married

      2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

      A. had to

      B. have to

      C. has to

      D. must have to

      3. Rarely _______ so difficult a problem.

      A. she could have faced with

      B. could have she faced with

      C. she could have been faced with

      D. could she have been faced with

      4. ______ a dog on the road, the car stopped.

      A. Having seen

      B. On seeing

      C. The driver seeing

      D. Seeing

      5. I asked my teacher _______.

      A. what courses should I take

      B. should I take what courses

      C. I should take what courses

      D. what courses I should take

      6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

      A. right away

      B. all at once

      C. all of a sudden

      D. all right

      7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

      A. alive

      B. living

      C. lively

      D. lived

      8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

      A. that we use

      B. as we use

      C. as we use them

      D. that we use them

      9. It _______ to me that he was jealous.

      A. happened

      B. took

      C. occurred

      D. felt

      10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

      A. were heated

      B. must be heated

      C. is heated

      D. be heated

      11. Please ______ me at the station on time.

      A. meeting

      B. to meet

      C. meet

      D. met

      12. _______ “hello”, he reached out his hand.

      A. Said

      B. Saying

      C. To say

      D. Say

      13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

      A. attracted

      B. tempted

      C. persuaded

      D. tended

      14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

      A. not until…that

      B. after…when

      C. until…then

      D. before…that

      15. Please telephone me half an hour _______.

      A. in charge

      B. in advance

      C. in time

      D. in front

      16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

      A. are

      B. is

      C. are being

      D. is being

      17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

      A. refer

      B. suggest

      C. recommend

      D. propose

      18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

      A. reported

      B. reports

      C. has been reported

      D. has reported

      19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

      A. as

      B. so as to

      C. so that

      D. so as

      20. His report on the space exploration was really ________.

      A. exciting

      B. excited

      C. excitement

      D. excitedly

      2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案4參考答案

      1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

      11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

      福建成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 福建成考網 [http://www.51669989.com/]
      本文關鍵詞: 福建成考網   高起專   英語  
      本文地址:http://www.51669989.com/show-33-7054-1.html

      上一篇:福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案3
      下一篇:福建成考網:2020年高起專《英語》練習題及答案5

      福建成人高考提升便捷服務

      距2021福建成人高考:還有

      32

      【請廣大考生提前備考】
      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。